Connect with us

Evropska tekmovanja

VIDEO: Izjemen projektil nekdanjega pivovarja pri Meškovu

Foto: RK Celje Pivovarna Laško
Šime Ivić je barve Celja Pivovarne Laško branil v sezoni 2014/2015 in 2015/2016. Foto: RK Celje Pivovarna Laško

V soboto smo v SEHA ligi dobili še zadnjega udeleženca sklepnega turnirja četverice v regionalnem tekmovanju, ki ga več ali manj sestavljajo klubi iz področja bivše Jugoslavije. Rokometaši beloruskega prvaka Meškova iz Bresta so z zmago nad PPD Zagrebom (več o tekmi klikni TUKAJ) slavili še sedmo zaporedno uvrstitev na finalni turnir, na katerem še nikoli niso prišli do prvega mesta. Na sobotnem obračunu pa se je z izjemnim projektilom izkazal nekdanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Šime Ivić.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaBelorusi so si kot zadnji zagotovili vozovnico za sklepni turnir četverice, tako da bo tam nastopalo 10 Slovencev. Poleg Simona Razgorja in Vida Poteka, se bodo za naslov prvaka borili še Aleks Vlah, Gregor Potočnik, Urh Kastelic, trener Branko Tamše (vsi PPD Zagreb), Aljaž Lavrič, Patrik Leban, Saša Barišić-Jaman (vsi NEXE Našice) ter Staš Skube (Vardar Skopje).

Najboljši strelec Meškova sta bila s šestimi goli Petar Djordjić in Maxim Baranau, pri Zagrebu pa je sedemkrat zadel Zlatko Horvat. V zasedbi beloruskih prvakov se Simon Razgor ni uspel vpisati med strelce, Vid Poteko pa je prispeval dva zadetka. V zagrebški ekipi je Gregor Potočnik prispeval en gol, Aleks Vlah ni zadeval, Urh Kastelic pa v vratih zbral 3 obrambe.

Spodaj si oglej izjemno mojstrovino Ivića:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Evropska tekmovanja