Connect with us

INTERVJU

VIDEO: Farmacevti željni zlate sredine

Jan Bevec bo letos prvi krožni napadalec pri novomeški Krki. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Včeraj so rokometaši MRK Krka Novo mesto odigrali še tretjo pripravljalno tekmo v novi sezoni in proti zasedbi drugoligaša iz Ivančne Gorice remizirali. Kljub pripravljalnemu obdobju nekoliko presenetljivo, pa vendarle je treba poudariti dejstvo, da je četa Romana Zarabca celotni drugi polčas odigrala s pretežno mladinsko zasedbo.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Za Krkaši je dobra polovica avgustovskih priprav pričetkom nove tekmovalne sezone, ki jo bodo prvi vikend v septembru pričeli z domačim obračunom Lige NLB proti mariborskemu Braniku. Letos jih bo s trenerske klopi vodil slovenskemu rokometu zelo znan obraz, in sicer Roman Zarabec, sicer oče reprezentanta Mihe. Oba prihajata iz Trebnjega, medtem ko je Roman nazadnje deloval prav v domačem klubu.

Farmacevti so letošnje pripravljalno obdobje začeli zelo dobro ter sprva premagali Herz Šmartno (več o tekmi TUKAJ), medtem ko se v soboto zanesljivo kosali z avstrijskim prvoligašem Ferlachom.

Po včerajšnjem srečanju med bodočim drugoligašem SVIŠ-em iz Ivančne Gorice ter Novomeščani, je pred kamere našega portala stopil krožni napadalec Jan Bevec, ki bo imel po odhodu Davida Didoviča v Trimo, vodilno vlogo na položaju s šestih metrov. Hkrati je prve članske minute nabiral prav v Ivančni Gorici, in sicer med letoma 2015 in 2017.

Spodaj poglej, kaj je pred pričetkom prvenstva dejal Bevec:

More in INTERVJU