Connect with us

Liga NLB

Velenjski direktor odslej del nogometnega drugoligaša

Janez Gams je lansko sezono osvojil prvo pokalno lovoriko po petnajstih letih. Foto: RK GV

Velenjski direktor odslej del nogometnega drugoligaša

Direktor velenjskega prvoligaša Janez Gams bo odslej pomagal NK Koroška Dravograd kot del upravnega odbora. Gams nam je potrdil, da to ne bi ogrozila njegove funkcije v velenjskem rokometnem klubu, saj se zavzema za boljšo prihodnost celotnega športa v tamkajšnji regiji.

Koroški drugoligaš je prejšnji konec tedna na redni skupščini za novega predsednika izvolil nekdanjega nogometnega reprezentanta Marka Šulerja. V upravni odbor je bilo izvoljen tudi direktor Gorenja Velenja Janez Gams. Slednji še naprej ostaja del rokometnega kluba.

»Moji sinovi že več let trenirajo nogomet v NK Dravograd in klub dobro poznam. Pobudnik, da sem se pridružil UO je Nejc Pečnik, ki mi je predstavil vizijo kluba, v kateri sem se prepoznal. Obstoječi člani UO kluba so v preteklosti naredili veliko dela. Prepričan sem, da lahko dopolnjen UO to delo nadgradi in na dolgi rok vzpostavimo nogometni klub, ki bo v ponos celotni regiji. Na moje delo v RK Gorenje Velenje nima nobenega neposrednega vpliva. Gre za mojo osebno odločitev in željo, da v prostem času pomagam lokalni skupnosti in več kot 200 otrokom, ki igrajo nogomet v Dravogradu,« je dejal Gams.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB