Connect with us

Ženski rokomet

V Srbiji sredi treninga deklic zaboden predsednik kluba

Foto: vszi

Včeraj, v poznih večernih urah, je v srbskem mestu Aleksinac prišlo do zelo hudega incidenta. Namreč, predsednik tamkajšnjega ženskega rokometnega kluba, Nenad Đurić je bil kar sredi treninga deklic zaboden, potem ko so ga napadle štiri neznane osebe.

Incident se je v športni dvorani začel ravno med treningom deklic ženskega rokometnega kluba v Srbiji. V dvorano so vdrle štiri neznane osebe, oborožene s palicami, medtem ko je eden izmed tih štirih imel celo nož s seboj.

Đurić se je poizkušal braniti, vendar mu ni uspelo. Nato mu je ena oseba zabodla nož v predel trebuha, a za zdaj ni znano kaj več. Đurić je bil takoj po napadu pripeljal na urgenco v bližnje mesto Niš. Iz Urgence v Nišu so dejali, da Đurić ni ravno v življenjski nevarnosti, ima pa hude težave s prsnim košem in hrbtom.

»Bilo je grozno, napadli so ga z bejzbol palicami. Branil se je, ampak proti vsem ni mogel storiti nič. Kri je tekla povsod, deklice so kričale,« je za enega izmed srbskih medijev povedala ena od prič. Srbska policija je sporočila, da še vedno išče storilca.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Ženski rokomet