Connect with us

Liga NLB

V Mariboru solidarni za Kevićevo družino

Foto: RD Butan Plin Izola

Pred dnevi smo pisali o tem, da nas je hitro prezgodaj zapustil legendarni izolski vratar Dragan Kević, ki je umrl v prometni nesreči (več o tem TUKAJ). Kević je v svoji karieri branil tudi barve mariborskega Branika, pri katerem bodo ves zbran denar od vstopnic na jutrišnji tekmi proti Gorenju Velenju namenili prav Kevićevi družini.

Kević je v številnih klubih pustil ogromen pečat, največ pa nedvomno v Izoli. Tam je preživel legendarna leta, branil pa je tudi barve Gold Cluba, Ajdovščine ter mariborskega Branika. Slednji je močno prizadet zaradi smrti izkušenega primorskega čuvaja mreže, ki je nazadnje deloval kot trener vratarjev v Izoli.

Z izjemno gesto so navdušili celo v Mariboru, kjer bodo celoten izkupiček prodanih vstopnic proti velenjskim rokometašem donirali Kevićevi družini. »Ko smo izvedeli to žalostno novico, smo obnemeli. Nismo želeli verjeti, da je novica resnična. Dragan Kević, ki je tragično zapustil svet, je med letoma 2008 in 2009 branil barve našega kluba. Iz tega razloga smo se odločili, da bomo družini namenili celoten izkupiček prodanih vstopnic na prihajajoči tekmi proti Gorenju Velenju,« nam je razložil direktor mariborskega kluba Mihael Pisanec.

Srečanje med mariborskim in velenjskim klubom bo sicer na sporedu jutri, ob 19.00.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB