Connect with us

Liga NLB

Trebanjski levi podpirajo projekt MOVEMBER

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Trebanjski levi podpirajo projekt MOVEMBER

Trebanjski prvoligaš je danes obvestil širšo javnost, da pričenja z zanimivo marketinško akcijo pod imenom MOVEMBER, s čimer želi ozaveščati v boju proti raku na modih in prostati. Ni kaj, marketinška poteza vredna pohvale!

RK Trimo Trebnje bo mesec november v sodelovanju z Društvom uroloških bolnikov posvetil dobrodelnemu projektu MOVEMBER, ki ozavešča o problematiki raka na modih ter prostati. V Sloveniji za njim letno zboli okoli 1.500 moških. Število primerov se vsako leto stopnjuje, hkrati pa omenjeni naziv raka velja za najpogostejšega pri moških.

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

»V rokometnem klubu Trimo Trebnje smo se odločili vključiti v zelo zanimiv projekt, kjer verjamemo, da se dobro z dobrim vrača. Z inovativnimi vsebinami želimo ozaveščati širšo javnost ter naše navijače, saj je zdravje na prvem mestu,« je v izjavi za javnost spregovoril vodja klubskega PR in marketinškega oddelka Dominik Pekeč.

»V imenu klubu se zahvaljujem društvu uroloških bolnikov Slovenije za posluh pri predstavitvi projekta, ki bo popestril mesec november. Pokažite dobrodelnost in spremljajte projekt #Trimomovember!« je dodal.

PROMOCIJSKI VIDEOPOSNETEK AKCIJE MOVEMBER:

KAJ JE MOVEMBER? Izraz Movember je sestavljen iz angleške besede moustache (po slovensko brki) in imena meseca novembra. Celoten mesec november je namreč namenjen ozaveščanju o problematiki raka na prostati in drugih zdravstvenih težav, ki pestijo moške; moški pa svojo podporo pokažejo tako, da si novembra ne brijejo brkov. Akcija se je začela leta 2003 v Avstraliji.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB