Connect with us

Evropska tekmovanja

Staš Skube ne bo nastopil na EP 2020

Foto: SEHA liga

Staš Skube ne bo nastopil na EP 2020

Čeprav je bilo ob slovesu Veselina Vujovića s selektorskega stolčka slovenske reprezentance vsaj za trenutek možno upati o nastopu Staša Skubeta na EP 2020, pa se to dokončno ne bo zgodilo. Mlajši izmed bratov Skube je namreč sam potrdil, da ga ne bomo videli na turnirju stare celin.

http://bit.ly/SD-sport-kompresijske-nogavice

Staš Skube po poročanju časopisa Delo vendarle ne bo nastopil na EP, ki ga bodo slovenski rokometaši začeli na Švedskem. Črnogorec je v svoji rokometni taktiki izpostavljal predvsem visoke igralce, medtem ko bi trenutni kandidati Branko Tamše, Antonio Ortega ter Ljubomir Vranješ lahko računali na trebanjskega organizatorja igre.

»Ker nisem pričakoval Vujovićeve zamenjave in sem mislil, da me ne bo povabil, sem za januar naredil drugačne načrte, o katerih ne bom govoril. Lahko rečem, da me na EP 99,9-odstotno ne bo. Na srednjem zunanjem položaju smo močni in ne bo katastrofa,« je za Delo potrdil Skube. Kljub odsotnosti z EP 2020 pa ne želi reči slovenski reprezentanci ne.

http://www.euro2020.sd-sport.si/

»Kakor slišim, bo to eden od ljudi, ki so se v teh dneh pojavljali v medijih, nočem pa trditi, kdo bo, ker se je vmes morda kaj spremenilo,« je o kandidatih za omenjen medij spregovoril Skube.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Evropska tekmovanja