Connect with us

EHF Liga prvakov

Tamara Mavsar se vrača v Krimovo postavo za gostovanje v Črni Gori

Foto: Uroš Pihner/ŠD Šport

Medtem ko se v vrstah Krima Mercatorja ubadajo z nekaj poškodbami, pa bo Uroš Bregar na položaju levega krila imel ponovno na voljo dolgoletno članico Tamaro Mavsar, katero so angažirali za gostovanje pri črnogorski Podgorici.

Rokometašice Krima Mercatorja se bodo pred krajšim evropskim premorom pomerile proti zadnjemu nasprotniku v glavnem delu evropske Delo EHF Lige prvakinj. Na drugem gostovanju se bodo na Prešernov dan, v soboto, 8. februarja ob 19.00 pomerile proti črnogorski Budućnosti.

Tamara Mavsar se po nekaj mesecih znova vrača na rokometna igrišča. Foto: Lin Gombač/ŠD Šport

Polona Barič še vedno ni nared za borbe na igrišču, hkrati je sezono končala Mariana Rebičova. Tako je glavni trener Uroš Bregar posegel po nujni zamenjavi in v ekipo angažiral Tamaro Mavsar, ki se je za prekinitev rokometne poti odločila po koncu lanske sezone.

»Proti Budućnosti še vedno ne morem računati na Polono Barič in Marianno Rebičovo. Veseli pa, da se je vrnila Alja Varagić in da smo uspešno angažirali Tamaro Mavsar,« je dejal Bregar.

»Črnogorke ciljajo na zaključni turnir, a imajo določene probleme, saj za prihodnjo sezono precej spreminjajo zasedbo. Naš cilj do konca glavnega dela je, da se nam na eni tekmi vse poklopi in premagamo katerega od močnejših nasprotnikov,« dodaja štiridesetletnik.

Srečanje med Podgorico in Krimom se v soboto prične ob 19.00.

DELO EHF Liga prvakinj, 3. krog (DRUGI DEL):
Sobota, 8. februarja, ob 19.00:
RK Podgorica Budućnost – RK Krim Mercator

LESTVICA:

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

More in EHF Liga prvakov