Connect with us

Liga NLB

Slovenj Gradec sporoča: Cvetko je naš!

Foto: RK SG

Slovenj Gradec sporoča: Cvetko je naš!

Slovenjgraški klub je danes na socialnih omrežjih uradno potrdil zelo pomembno vest, ki bo precej razveselila domače navijače. Vodstvo se je namreč uspelo dogovoriti za podaljšanje sodelovanja z glavnim nosilcem igre Rokom Cvetko, ki bo na Koroškem igral še vsaj do leta 2023.

Cvetko je slovenjgraško moštvo okrepil v začetku marca 2018 in že takoj postal pomemben člen v ekipi. Še posebej v lanski sezoni, ko so se Slovenjgradčani z odlično predstavo uspeli uvrstiti v Ligo NLB po dveh letih.

Kot so sporočili iz koroškega prvoligaša, sta se predsednik kluba Samo Lampret in motor ekipe Rok Cvetko dogovorila za podaljšanje sodelovanja do konca sezona 2022/2023. S tem so si modri-beli zagotovili pomembno okrepitev v prihodnosti. Nekdanji član mariborskega Branika in otrok celjskega kluba letos igra kot prerojen. To dokazuje dejstvo, da je na enajstih tekmah zabil 87 zadetkov in je trenutno drugi najboljši strelec prvoligaškega tekmovanja.

https:/si/si.gorenje.com/

»Verjetno ni prepozna ura, da sporočimo to super novico. Pred nekaj minutami sta predsednik in Rok Cvetko segla v roko in s tem zapečatila sodelovanje za naslednja štiri leta. Izjemno medsebojno sodelovanje, zaupanje in spoštovanje, zadnjih nekaj let, je lahko samo temelj za še nekaj več. Rok, ostani to kar si! Dober fant, vzor in borec,« so zapisali na slovenjgraški Facebook strani.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB