Connect with us

Ženski rokomet

ŠD Šport uradni medijski partner ženskega prvenstva

Združenje ženskih prvoligašev je po osmih letih dobilo novega predsednika združenja. Francija Miklavčiča je nasledil Borut Hren, hkrati ustanovil komisijo za marketing in promocijo, obenem pa uresničil dogovore z rokometnim portalom ŠD Šport ob imenovanju uradnega medijskega partnerja 1. A DRL za ženske.

Na ponedeljkovi seji Združenja klubov 1. A državne rokometne lige za ženske so klubi izvolili novo vodstvo. Predsednika Francija Miklavčiča, ki je do poteka mandata na tem mestu deloval vse od marca 2012, je nasledil Borut Hren iz Ženskega rokometnega kluba Izola.

»V imenu slovenskih ženskih prvoligašev se iskreno zahvaljujem g. Franciju Miklavčiču za ves trud in čas, ki ga je vložil v delo in razvoj slovenskega ženskega (klubskega) rokometa. Obenem se vsem klubom zahvaljujem za izkazano zaupanje,« je uvodoma dejal novi predsednik združenja Borut Hren.

Foto: RD Butan Plin Izola

»Ne le pred ženskimi rokometnimi prvoligaši, temveč pred celotnim slovenskim športom je zahtevno obdobje. Zato bo sedaj še toliko bolj pomembno, da še bolj stopimo skupaj in v vseh pogledih skušamo dvigniti raven in ugled ženskega rokometa v Sloveniji. Le s sodelovanjem in skupnim delom nam lahko uspe!« je dodal.

Komisija za marketing in promocijo lige je v času prekinitve tekmovanj dosegla dogovor z uradnim medijskim partnerjem lige, in sicer rokometnim portalom ŠD Šport, hkrati se uradni opremljevalec tekmovanja imenuje znamka Select. Potem ko je že zaživel nov logotip lige, pa bo luč sveta ugledala tudi posebni strani tekmovanja na družabnih omrežjih.

»Odločitev za sodelovanje je bila na nek način lahka, saj je to portal ki je posvečen rokometu, zato sem izjemno zadovoljen, da je do sodelovanja tudi prišlo. Verjamem, da bomo preko promocije na portalu kot liga postali prepoznavnejši in medijsko bolj zanimivi, kot smo bili kot liga v preteklih letih,« je o sodelovanju s portalom povedal Hren.

More in Ženski rokomet