Connect with us

Tuja prvenstva

Rokometaš Tatrana zaradi eksplozije ostal brez strehe nad glavo

Foto: splet

Slovaško mesto Prešov je pred dnevi na zahodu države prizadela eksplozija plina v 12-nadstropni stolpnici, kjer je umrlo najmanj sedem ljudi, več kot 40 pa jih je bilo poškodovanih. V nesreči je skorajda obstal tudi rokometaš tamkajšnjega kluba Tatran Prešov Miloš Šarpataky, ki je zaradi žalostne zgodbe ostal brez strehe nad glavo.

http://bit.ly/SD-sport-kompresijske-nogavice

V mestu Prešov na zahodu Slovaške je v 12-nadstropni stolpnici eksplodiral plin, tako je stavbo zajel požar. Z ognjenimi zublji, ki so zajeli še najbolj stopnišče, se je borilo okoli sto gasilcev. Umrlo je najmanj sedem ljudi, medtem ko je huje poškodovanih več kot 40.

Brez strehe nad glavo pa je ostal tudi rokometaš Tatran Prešova Miloš Šarpataky. Kot poročajo nekateri slovaški mediji naj bi bilo z njim in njegovim dekletom vse v redu. »Dobra in najpomembnejša novica je, da sta Miloš in njegovo dekle v redu. Njiju takrat ni bilo v stanovanju,« so zapisali na enemu izmed slovaških športnih portalov.

https:/si/si.gorenje.com/

Slovaška rokometna zveza se je takoj po eksploziji odzvala in pričela z donacijsko akcijo, kjer bo zbirala finančne prispevke za Miloša.

More in Tuja prvenstva