Connect with us

Liga NLB

Prijetno presenečenje v Ormožu: Vinarji močnejši za Gregorja Ocvirka

Foto: Slavko Kolar
Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Rokometaši Jeruzalema iz Ormoža bodo po veliki zaušnici nad Celjani, v drugi del sezone Lige NLB vstopili še močnejši. Ekipo je namreč okrepil stari znanec in povratnik na slovenska rokometna igrišča Gregor Ocvirk, ki je skopski Vardar zapustil po vsega petih mesecih.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaVrnitev Ocvirka v Ormož se za večino slovenskih rokometnih navdušencev zdi presenetljiva novica. Zlati mladinski reprezentant je do sedaj branil barve makedonskega velikana Vardarja iz Skopja, a ga zaradi majhne minutaže zapustil po vsega petih mesecih. Zdaj odhaja novim izzivom naproti.

Po debaklu celjskih rokometašev, ki so se v 20. kolu Lige NLB opekli proti Ormožu, bo ta v drugi del sezone krenil še dodatno okrepljen. V ormoško mesto se po dveh sezonah vrača stari znanec in ostrostrelec Gregor Ocvirk, ki je v preteklosti branil barve Slovenj Gradca, Maribora, Jeruzalema, Celja Pivovarne Laško in nenazadnje skopskega Vardarja.

Kot so zapisali na facebook klubski strani, bodo jutri v dopoldanskih urah urejene še vse formalnosti, zato lahko Ocvirka kmalu pričakujemo spet na prvoligaških igriščih.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Liga NLB