Connect with us

Liga NLB

Najboljši igralec Lige NLB tudi uradno v Kopru

Foto: RD Koper

Andraž Kete, ki je po izboru bralcev rokometnega portala ŠD Šport prejel naziv najboljšega igralca Lige NLB letošnje sezone, je tudi uradno podpisal pogodbo s koprskim prvoligašem.

Otrok ajdovskega kluba in nekdanji član Maribora, Urbanscape Loke in LL Grosist Slovan ima za seboj odlično sezono v dresu novomeške Krke. Lani je igral v Velenju in bil eden izmed glavnih členov ob naslovu pokalne lovorike. Pot ga je po koncu lanske sezone zanesla v Novo mesto, kjer je pod taktirko Romana Zarabca zares blestel in vzbudil zanimanje prvoligaša z Obale.

Kete je s Koprčani podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja, nedvomno pa klub poleg prihoda Nejca Poklarja resno računa na boj za najvišja mesta v prihodnji sezoni.

»Občutki ob dogovoru z RD Koper so zelo dobri, saj gre za urejen in ambiciozen klub. Zelo sem vesel, da smo se uspeli v relativno kratkem času dogovoriti za podpis pogodbe. Cilji za prihodnjo sezono bodo zagotovo visoki, že v tem trenutku pa lahko navijačem sporočim, da se bomo maksimalno borili ter pustili srce na igrišču,« je dejal Kete za spletno stran kluba.

More in Liga NLB