Connect with us

Liga NLB

Na Koroško prihaja nekdanji srbski mladinski reprezentant

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Slovenj Gradec v nadaljevanju sezone niti ne želi pomisliti na izpad iz najkakovostnejšega ranga slovenskega tekmovanja. S prihodom izkušenega organizatorja igre Boruta Ošlaka in srbskega supertalenta Vuka Milenkovića je očitno resno nakazal na boj za uvrstitev v Ligo NLB za prvaka.

Slovenjgradčani brez dvoma ne ciljajo le na borbo za obstanek v letošnji sezoni prvoligaške konkurence. Vodstvo, na čelu s predsednikom Samom Lampretom se v dolgoročnem obdobju želi vrniti na pota stare slave in znova parati živce najboljšim, zato je v svoje vrste pred začetkom napornega decembrskega ciklusa v svoje vrste pripeljalo novo ime.

https:/si/si.gorenje.com/

Poleg Boruta Ošlaka, ki se je v matični klub vrnil pred nekaj dnevi, bo konkurenco na črti šestih metrov okrepil talentirani srbski krožni napadalec Vuk Milenković. Slednji bi moral letos igrati v Mariboru, a je zaradi neznanih razlogov prekinil pogodbo brez ene uradne tekme.

Vuk Milenković je bil do letošnjega poletja eden izmed nosilcev v srbski mladinski izbrani vrsti. Foto: ŠD Šport

V Slovenj Gradec prihaja kot velika okrepitev za nadaljevanje sezone, ki bo na Koroškem še kako pestra. Na sporedu je namreč gostovanje v Ribnici, nato pa odhod k trebanjskemu Trimu, ki ga vodi nekdanji slovenjgraški strateg Ivan Vajdl.

More in Liga NLB