Connect with us

INTERVJU

Levoroki Srb navdušen na Koroškem

Foto: Aljaž Sešel/RK SG

Levoroki Srb navdušen na Koroškem

Rokometaši Slovenj Gradca so ob zmagi proti Farmacevtom iz Novega mesta, v soboto proti serijskim državnim prvakom pripravili pravo malo presenečenje. V športni dvorani tamkajšnjega Koroškega prvoligaša so se belo – modri po izjemnem povratku približali Celjanom ter kasneje tudi povedli, ampak četa Tomaža Ocvirka je v sami končnici strla odpor bojevnikov in na koncu slavila s tremi zadetki.

Foto: Aljaž Sešel/RK SG

Celjani so v mestu miru imeli kar nekaj preglavic z domačini, ki so se v drugem delu igre s čvrsto obrambo in zelo učinkovitim napadom kosali s pivovarji. Nad izjemno predstavo svojega moštva in peklenskim vzdušjem navijaške skupine Orli je navdušen tudi novinec v vrstah Slovenjgradčanov Srb Nemanja Živković.

»Soigralci so mi govorili, da imamo najboljše navijače med vsemi ekipami in to lahko potrdim na osnovi sobotne tekme s Celjem. Osebno mi je v ponos igrati pred takšno publiko, za kar se jim iskreno zahvaljujem in upam, da bomo na vseh tekmah strah in trepet prav vsakemu nasprotniku,« je za ŠD Šport dejal obetavni Živković.

Srbski občasni reprezentant Nemanja Živković se je proti Celjanom izkazal s štirimi zadetki. Foto: Aljaž Sešel/RK Slovenj Gradec

Na Koroško je prišel pred začetkom sezone, po priporočilu svojega nekdanjega trenerja, izkušenega Nenada Maksića, ki je slovenski rokometni sceni že znan saj je dolga leta igral za tedajšnji Prevent in Celje. »Na začetku sem bil v nekakšnem krču, gledano iz tega stališča sem novinec iz druge države. To težavo sem hitro opravil, saj so me fantje super sprejeli. Vesel sem, da sem tukaj, saj se glede na vse počutim kot doma,« je za naš portal dodal bivši kapetan Partizana, ki je na zadnji tekmi v celjsko mrežo pospravil štiri zadetke.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in INTERVJU