Connect with us

Reprezentančni rokomet

Izjemna gesta slovenskega reprezentanta, v kateri je bil glavni junak Bezjak

Foto: Magdeburg
Foto: Magdeburg

Slovenska kadetska rokometna reprezentanca se te dni mudi na evropskem prvenstvu v Varaždinu do 18 let. Izbrani vrsti Janija Klemenčiča se ni uspelo uvrstiti v četrtfinale, tako da naše mlade upe čaka razvrstitev od 9. do 16. mesta.

Za drugi del prvenstva je selektor Jani Klemenčič vpoklical tudi obetavnega vratarja, Luko Logarja, ki je na začetku letošnje sezone prestopil iz Izole v Gorenje Velenje. Logar je s člansko ekipo Gorenja Velenja prejšnji vikend odpotoval na mednarodni turnir v Ilsenburg, na katerem je igral tudi slovenski reprezentant, Marko Bezjak.

Foto: RK Gorenje Velenje

Luka Logar je pred začetkom letošnje sezone prestopil v Gorenje Velenje. Foto: RK Gorenje Velenje

Mladi Izolan je z enajstimi obrambami zablestel že na nedeljski tekmi proti Islandiji. Ekipa SC Magdeburga, za katero Bezjak igra že od leta 2013, je prav tako kot velenjsko Gorenje gostovala na turnirju v Ilsenburgu. Slovenski organizator igre je poskrbel, da je Luka z avtobusom po tekmi nemške ekipe z njo odpotoval v Magdeburg, kjer mu je Markova družina ponudila prenočišče, zjutraj pa je Marko Luko odpeljal na železniško postajo, mu priskrbel vozovnico do Berlina ter ga pospremil na vlak. Logar je nato iz Berlina z letalom odpotoval na Hrvaško, kjer se je pridružil mladim slovenskim reprezentantom. Vsekakor gre za izjemno gesto, kaj ne.

Preberite si še:

Slovenski kadeti proti Islandiji brez moči

Velenjčanom ni uspelo na močnem mednarodnem turnirju v Nemčiji

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Reprezentančni rokomet