Connect with us

EHF Liga prvakov

Evropski spektakel v Celju ODPOVEDAN!

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Evropska rokometna zveza je z današnjim dnem do nadaljnjega prekinila vsa evropska tekmovanja. Dvoboj osmine finala s Kielcami je tako odložen za nedoločen čas.

V minulih dneh je med klubi in Evropsko rokometno zvezo (EHF) potekala intenzivna komunikacija glede razvoja koronavirusa na različnih trgih. Na podlagi te komunikacije in analize situacije, je EHF danes sprejela odločitev, da preloži vse tekme moških klubskih tekmovanj planiranih v mesecu marcu. To vključuje izločilne boje VELUX EHF Lige prvakov, skupinske tekme 5. in 6. kroga pokala EHF ter četrtfinalne tekme pokala Challenge. Vsi obračuni so torej prestavljeni do nadaljnjega.

Odločitve o nadaljevanju teh tekmovanj bodo sledili pozneje, ko bo znanih več informacij, EHF pa je že sprejela nadomestne datume za zaključne prireditve klubskih tekmovanj, ki bodo predmet preučitve glede na izvedbo preostalih krogov, ki bi morali biti odigrani v tej sezoni.

»Na podlagi te odločitve, je sedaj jasno, da je tekma osmine finala med RK Celje Pivovarna Laško in PGE Vive Kielce prestavljena za nedoločen čas. Takoj, ko bomo imeli več informacij, bomo te posredovali javnosti. Vse tiste, ki ste že kupili vstopnice za omenjeno tekmo, prosimo, da vstopnice hranite, saj bodo veljale za nov datum, ko bo ta znan, oziroma se odločite za eno izmed možnosti, ki smo jih ponudili že PRED DNEVI,« so sporočili iz celjskega kluba.

More in EHF Liga prvakov