Connect with us

1. B DRL

Črnogorec ostaja na trboveljski klopi

Andrej Dobrković je Trboveljčane prevzel v sredini meseca decembra. Foto: RD Rudar Trbovlje

Dirigentsko palico trboveljskega Rudarja bo v prihodnji sezoni še naprej vodil črnogorski strokovnjak Marko Dobrković, ki je ekipo prevzel v sredini meseca decembra.

http://bit.ly/SD-sport-4-ROJSTNI-DANMarko Dobrković ima za seboj bogato igralsko kariero. Igral je v številnih grških klubih in tudi v Vardarju iz Skopja ter beograjski Crveni Zvezdi. Ekipo je delno spoznal že na prvi pokalni tekmi s SVIŠ-em, kjer je videl kar nekaj svetlih točk v trboveljskem moštvu. Ekipo je uradno prevzel 12. decembra, potem ko je s trenerske klopi odstopil dolgoletni trener Jaka Keše.

Prejšnjih nekaj tekem (pred Dobrkovićevim prihodom) sta morala trenersko palico začasno prevzeti predsednik Uroš Drobnič in kapetan Žan Gjerek, kar se je izkazalo za precej pozitivno, ko so Trboveljčani vknjižili tri zaporedne zmage.

Jaka Keše je s trenerskega stolčka Rudarja odstopil v začetku decembra iz osebnih razlogov. Foto: RD Rudar Trbovlje

Po koncu te sezone se je ogromno porajalo vprašanje, kakšna je usoda Črnogorca na trboveljski klopi. Uspeli smo izvedeti, da tam ostaja tudi naslednjo sezono: »Tako je, uspeli smo se dogovoriti za nadaljnje sodelovanje. Trenutno sestavljamo kader za prihodnjo sezono, prve okrepitve pa utegnejo biti znane že čez deset dni,« je za naš portal povedal Dobrković, ki je letošnjo sezono z Rudarjem končal na šestem mestu prvenstvene lestvice z osvojenimi osemindvajsetimi točkami.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in 1. B DRL