Connect with us

Liga NLB

Celjski bombarder naslednjo sezono v poljske Kielce

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Mladi celjski rokometaš Branko Vujović, ki se je zadnji dve sezoni kalil pri Celju Pivovarni Laško kot posojeni igralec poljskih Kielc, se po koncu te sezone vrača nazaj na Poljsko. Poljski aktualni prvaki nanj računajo zelo resno, saj so z njim podaljšali pogodbo do konca sezone 2022/2023.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaObetavni črnogorski levoroki bombarder je v knežjem mestu v zadnjih dveh sezonah ogromno napredoval in si z odličnimi predstavami prislužil tudi novo pogodbo in povratek k poljskim Kielcam po koncu te sezone. Z nekdanjimi evropskimi klubskimi prvaki je podaljšal sodelovanje do leta 2023.

Črnogorski reprezentant je letos že dokazal, da velja za pomembnega člena celjske zasedbe v EHF Ligi prvakov. Tako ima večjo minutažo še posebej ob poškodbi Matica Grošlja, ki je zaradi operacije kolena predčasno končal sezono.

Zagotovo ni skrivnost, da je bila vrnitev črnogorskega bombarderja v Kielce načrtovana že prej. Kot smo uspeli izvedeti, je celjska klubska pisarna v resnih pogovorih za novo okrepitev na desnem zunanjem položaju. Po naših informacijah je glavni kandidat za vrnitev v celjski klub prav otrok pivovarjev Žiga Mlakar, ki letos igra na Poljskem pri Wisli Plock. Blizu prihoda v knežje mesto pa je tudi krožni napadalec Matic Suholežnik.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB