Connect with us

Liga NLB

Branko Tamše ni več trener Celjanov!

Foto: RK Celje Pivovarna Laško
RK Celje Pivovarna Laško in Branko Tamše sta danes sporazumno prekinila sodelovanje, ki se je začelo pred slabimi petimi leti. V tem času je Tamšetu s klubom uspelo osvojiti vse domače lovorike do te sezone.

Branko Tamše je v Celje prišel oktobra 2013, ko je najprej zasedel mesto vodje mladinskega pogona, decembra istega leta pa je na mestu glavnega trenerja zamenjal Vladana Matića. Od takrat pa do te sezone, je Branko Tamše z ekipo Celja Pivovarne Laško osvojil vse domače lovorike, to je pet državnih naslovov, pet pokalnih naslovov in štiri super pokalne naslove. Ob začetku vodenja kluba mu je uspel preboj v izločilne boje lige prvakov, kar si je klub tudi v tej sezoni zastavil za cilj.

Jernej Smisl, predsednik RK Celje Pivovarna Laško»Branku smo hvaležni za njegovo delo, ki nas bo vezalo še bolj, kot 14 osvojenih lovorik. Te povedo vse kakšno obdobje je za nami. Spletli smo izjemno vez, za katero smo prepričani, da nas bo vezala tudi v prihodnje in zaradi katere bo Branko pri nas in v naši dvorani vedno dobrodošel.«

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Liga NLB