Connect with us

Prestopi

Zormanov posel z Vardarjem padel v vodo

Uroš Zorman ne bo prevzel makedonskega velikana iz Skopja. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Pomočnik slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman očitno ne bo prevzel dirigentske palice novopečenega evropskega klubskega prvaka Vardarja, katerega je kopica medijev povezovala s prevzemom makedonskega velikana. Legendarni slovenski rokometaš namreč ni želel sprejeti ponudbe lastnika Sergeja Samsonenka, ki je mislil Zormanu pripeljati desno roko, in sicer zdajšnjega trenerja Real Valladolida Davida Pisonera.

http://bit.ly/SD-sport-4-ROJSTNI-DANJasno je, da bodo Makedonci prihodnjo sezono imeli precej prevetren kader, a kljub temu utegne lastnik Sergej Samsonenko še naprej ostati vpet v klub. Ekipa kljub temu ostaja močna, in sicer bosta barve kluba tudi naslednje leto branil zvezdnika Staš Skube in Danis Krištopans. Poslavlja pa se Roberto Carcia Parrondo, katerega bi sprva utegnil zamenjati Uroš Zorman.

 

Uroš Zorman se je z reprezentančnega vidika poslovil na tekmi z Nemčijo v mesecu maju 2017. Foto: Slavko Kolar

Uroš Zorman je z igralsko igralsko kariero zaključil lansko leto junija. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

No, slednji ni želel sprejeti Samsonenkovih pogojev. Zorman naj bi ekipo vodil skupaj s španskim strokovnjakom Davidom Pisonerom, vendar se ta ideja Zormanu ni zdela zanimiva. Tako je vse skupaj hitro padlo vodo in Slovenca ne bomo videli na klopi skopskega Vardarja.

Zorman si zagotovo želi zaplavati v samostojne trenerske vode, zadnje mesece pa se ga je povezovalo tudi s prevzemom mariborskega Branika in Celja Pivovarne Laško.

Ali ostaja na Poljskem pri PGE Vive Kielcah, bo znano v prihodnjih dneh.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Prestopi