Connect with us

Prestopi

Vratarja Ivića ne bo v Celje

Foto: Balkan Handball

Zadnje tedne se je ogromno govorilo o morebitnem prihodu hrvaškega reprezentančnega vratarja Filipa Ivića v Celje, pa se to vendarle ne bo zgodilo. Ivić bo kljub izpadu Gummersbacha v drugo nemško ligo, ostal tam in z Nemci podpisal dvoletno pogodbo.

Ivić je poleg Tina Kontreca, ki iz Zagreba odhaja v Gummersbach (več o tem klikni TUKAJ), še druga hrvaška okrepitev v vrstah drugega najtrofejnejšega nemškega kluba. Poleg Draga Vukovića, Ivana Martinovića ter Kontreca, je Filip Ivić še četrti Hrvat v Gummersbachu.

26-letni čuvaj mreže je poljskega velikana iz Kielc zapustil po treh sezonah. Sprva bi z Gummersbachom mogel podpisal dvoletno pogodbo, a jo je zaradi izpada v drugo nemško ligo prekinil. Ta čas se je kot druga destinacija omenjala tudi Celje, vendar do prestopa vendarle ni prišlo in občasni hrvaški reprezentant se vendarle podaja k Nemcem.

Nekdanji vratar PPD Zagreba je sicer ostal brez nastop na SP-ju 2019 v Nemčiji in na Danskem, za reprezentanco pa debitiral na SP-ju v Španiji leta 2013.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Prestopi