Connect with us

1. B DRL

Vratar Hasić iz Trima na kaljenje v drugo ligo

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Amar Hasić, ki je bil letos tretji vratar trebanjske članske ekipe, se v prihodnji sezoni zaradi želje po večji minutaži seli v drugo ligo, in sicer na Škofljico, kjer bo številka ena v vratih tamkajšnjega kluba.

http://bit.ly/SD-sport-4-ROJSTNI-DANHasić, ki sicer prihaja iz Bosne in Hercegovine, je rokometno pot začel v domačem klubu Krivaja. Že tam je kazal izjemen potencial in pri petnajstih letih debitiral za člansko ekipo. Nato je sledila selitev družine v Trebnje, kjer je rokometno pot nadaljeval v tamkajšnjem Trimu. Član slednjega je že vse od sezone 2015/2016, do lani je tudi redno branil za mladinsko ekipo. Tako kot lani je tudi letos odigral prav 16 tekem za člansko moštvo, vendar si želi imeti še večjo minutažo v vratih.

»Vesel sem, ker odhajam k novim izzivom naproti. To je odskočna deska za mojo prihodnost. Še naprej bom trdo delal, da prispevam k uspehu ekipe. Na mojo prošnjo smo se uspeli dogovoriti za enoletno posojo pri Škofljici. Želim imeni večjo minutažo, vendar v Trimu ni bilo to mogoče, ker je konkurenca v vratih prevelika. Za Škofljico sem se odločil, ker imajo dobre pogoje za napredovanje,« je za ŠD Šport dejal Hasić.

Tako se je uspel dogovoriti za prestop k Škofljici, kjer bo Hasić zakrpal vrzel po odhodu Aleša Štavarja v Koper.

Pred dnevi smo poročali še o enemu odhodu iz Trima, in sicer na posojo k Slovanu odhaja tudi Miha Kotar (več o tem TUKAJ).

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in 1. B DRL