Connect with us

Uncategorized

URADNO! Cretu novi igralec Maribora!

Foto: instagram
Maribor se je po vseh spornih novicah, ki so se v tem tednu širile po vsej Sloveniji, vendarle okrepil z Alexandre Cretujem. To dokazuje tudi zgornja slika, kjer je Cretu že oblečen v mariborske barve.
Cretu v letošnji sezoni v moštvu Olimpije igra povsem marginalno vlogo, saj je v slovenskem državnem prvenstvu zbral vsega 26 minut igre. Skupno je sicer v majici Olimpije, kamor se je preselil na pobudo nekdanjega športnega direktorja Ranka Stojića, zbral 23 nastopov, enega od dveh zadetkov pa je dosegel prav proti svojemu bodočemu klubu.

EkipaSN poroča, da ima Cretu v pogodbi zapisano klavzulo, po kateri lahko Olimpijo zapusti proti plačilu 100 tisoč evrov odškodnine, ki je bo Maribor kot kaže tudi aktiviral.

V taboru Maribora so danes ob 13.30 že sklicali tiskovno konferenco, na kateri bodo predstavili igralca, ki bo v srednji vrsti aktualnih slovenskih prvakov nasledil Marwana Kabho.

Maribor je bil v zimskem prestopnem roku zelo aktiven, saj je doslej svoje vrste že okrepil s tremi novimi igralci in sicer branilcema Kassimom Doumbiajem in Sašo Ivkovićem ter napadalcem Janom Mlakarjem.
Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Uncategorized