Connect with us

1. B DRL

Tekme 1.b lige

[tps_header][/tps_header][tps_footer][/tps_footer]

Reprezentančnega premora je že konec in nadaljuje se sezona prvenstev. Sezona se tudi nadaljuje v 1.b ligi.

RK SVIŠ : RK KRŠKO

Rokometaši iz Ivančne Gorice so odlično odprli nadaljevanje sezone, saj so premagali RK Črnomelj. Tako so Sviševci še naprej vodilni na vrhu lestvice. Tokrat se ti odpravljajo na gostovanje v Krško. Krčani so v zadnjem krogu premagali ekipo Drave iz Ptuja.

Luka Zafran, tretji strelec ekipe Sviša je za svojo domačo spletno stran komentiral takole:                                                                                                             “V soboto nas v Krškem zagotovo čaka prava borba. Gre za čvrsto ekipo, ki nasprotniku ne dovoli lahkih zadetkov. Tako, da bomo morali biti predvsem strpni v napadu in si izdelati tiste prave priložnosti za strel. Na koncu mislim, da bi znalo ravno to odločiti zmagovalca. Sicer pa je vzdušje v ekipi odlično in vsi verjamemo v novo zmago.”

RK GROSUPLJE : RK ŠKOFLJICA

V 15. krogu 1.b lige se bodo pomerili tudi rokometaši Grosupljega in Škofljice. Favoriti za zmago so rokometaši Škofljice, saj so na 2. mestu (11 zmag, 3 porazi), RK Grosuplje pa je na repu lestvice (3 zmage, 8 porazov, 2 neodločeno).

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in 1. B DRL