Connect with us

Prestopi

Škof želi v Nemčiji na koncu sezone slaviti

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Že pred dnevi smo poročali, da se nekdanji slovenski rokometni reprezentant Gorazd Škof iz avstrijskega Ferlacha znova seli v najmočnejšo ligo na svetu, in sicer Bundesligo. Okrepil bo vrste Ludwigshafna, ki je prestop potrdil danes v dopoldanskih urah.

Škof je avstrijski Ferlach zapustil po vsega treh mesecih, a v odlični fizični pripravljenosti. Še vedno se enakovredno meri v vratnicah z dvajset let mlajšimi čuvaji mreže. Njegov zastopnik Andrej Beliš pa mu je znova poiskal odličen posel in mu omogočil prestop v najmočnejšo ligo na svetu, kjer bo okrepil vratnice Ludwigshafna.

https:/si/si.gorenje.com/

»Bundesliga je ena izmed najboljših lig na svetu. Znova bom dobil priložnost zaigrati v njej in se z mlado ekipo boriti za obstanek med elito, kar me je hitro pritegnilo. Želim postati pomemben del moštva in spoznati vlogo izkušenega igralca. Želim si z ekipo na koncu sezone kaj proslaviti in verjamem v uspeh,« je dejal Škof za klubsko spletno stran.

Škof je v Avstriji precej pripomogel z lastnimi izkušnjami, hkrati pa v Slovenj Gradcu opravljal vlogo trenerja vratarjev. Zdaj se znova odpravlja v Nemčijo, in sicer k Ludwigshafnu.

More in Prestopi