Connect with us

Liga NLB

Roman Zarabec prva trenerska žrtev v novi sezoni

Roman Zarabec se je moral po le eni zmagi posloviti od novomeške klopi. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Roman Zarabec prva trenerska žrtev v novi sezoni

Novomeščani so po slabem uvodu v novo sezono sporazumno prekinili sodelovanje z Romanom Zarabcem, ki je Farmacevte vodil od poletja 2019, zdaj pa se poslavlja po le eni zmagi in sedmih porazih. Ime novega trenerja naj bi bilo znano še danes.

Vsega lepega je enkrat konec. S tem so se morali sprijazniti tudi v novomeškem prvoligašu in primorali ukrepati po le eni zmagi ter sedmih porazih. Glavna poteza predsednika Marjana Kukmana je razhod s trenerjem Romanom Zarabcem, ki je Krkaše vodil od začetka lanske sezone.

»Vsaka stvar se enkrat konča in je za nekaj dobra. Zahvaljujem se upravi za sodelovanja, igralcem pa želim srečo na nadaljnji poti,« je v izjavi za klubsko spletno stran dejal Zarabec, ki je v preteklosti vodil še Dobovo, Trebanjski Trimo, Riko Ribnico, SVIŠ Ivančno Gorico ter Grosuplje.

Kdo bo nasledil Zarabca na novomeški klopi še ni znano. Ugibati gre lahko o vrnitvi Mirka Skoka, ki je dirigentsko palico Krkašev vodil kar nekaj let in septembra 2018 v Marofu slavil naslov superpokalnega prvaka proti Celju, ime novega trenerja pa bo po informacijah iz Novega mesta znano še danes.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB