Connect with us

Evropska tekmovanja

Mortensen od prihodnje sezone za Barcelono, podaljšal tudi N’Guessan

Foto: Barcelona handboll

Danes je postalo tudi uradno, da bo Casper Ulrich Mortensen od prihodnje sezone igral za Barcelono.  Danski levokrilni igralec bo dres katalonskega giganta nosil prihodnje tri sezone.

28-letni Mortensen je z najtrofejnejšim evropskim klubom podpisal do konca sezone 2020/2021. Od prihoda v Nemčijo je njegova kariera v stalnem vzponu. 2015 je prišel v Hamburg, februarja 2016 je postal član Hannoverja, hkrati pa je postal še Olimpijski prvak z dansko reprezentanco v Riu De Janeiru.

Trenutno je najboljši strelec Bundeslige, tako da ima veliko možnost, da ta položaj ohrani še do konca prvenstva. Pred prihodom v Nemčijo je igral v kar nekaj danskih klubih, a zadnja v domovini sta bila Silkeborg ter Sonderjyske.

Podaljšal tudi N’Guessan

Barcelona je naredila še eno pomembno kadrovsko spremembo ter podaljšala pogodbo s svetovnim prvakom Thimoteyem N’Guessanom. Levi zunanji rokometaš bo v Kataloniji ostal vse do leta 2022.

N’Guessan (25) je v vrste španskega prvaka prišel pred dvema sezonama. Imel je sicer pogodbo do 2019, a vodstvo kluba je že sedaj odločilo, da sodelovanje podaljša na še tri leta.

Preberite si še:

Na pomolu velik prestop – Alfred Gislason v Melsungenu?!

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Evropska tekmovanja