Connect with us

1. B DRL

Mlajši Cingesar končuje igralsko kariero

Foto: Igor Martinšek
Mario Cingesar je lani igral za Škofljico, pred tem pa branil barve Urbanscape Loke. Foto: Igor Martinšek

Rokometna igrišča s pričetkom letošnje sezone presenetljivo zapušča še en rokometaš. Mlajši brat Darka Cingesarja, Mario se je šele pri 26 letih odločil končati rokometno pot in se posvetiti drugim dejavnostim.

Mlajši izmed bratov Cingesar je uradno zapečatil igralsko kariero, v kateri je večinoma preživel pri domači Urbanscape Loki. Lani je igral za Škofljico in bil vmes posojen še pri Železnikih. Sezono 2017/2018 je zaradi poškodbe celo izpustil in se poskusil dokazati pri Mindnu in Bietigheimu, vendar ni uspel priti v prvo ekipo zaradi neizkušenosti. Zdaj se dokončno poslavlja.

https:/s/si.gorenje.com/

»In prišel je čas … Čas, ko se moram zahvaliti vsem, ki ste me vodili na rokometni poti. Vsem navijačem, ki ste mi dajali moči in zagona, vsem, ki ste me podpirali vsa ta leta in stali ob meni, predvsem pa staršema, Ivanu in Mariji, in mojemu vzorniku, bratu Darku, brez katerih ne bi vzljubil rokometa, kot sem ga, kot svojo prvo in večno ljubezen. Ostaja malček grenak priokus, ampak kar te ne ubije, te jača! Hvala, rokomet, in adijo!« je zapisal šestindvajsetletni nekdanji rokometaš na družbenem omrežju.

Mario, čestitke za vse predstave in srečno v novih izzivih!

More in 1. B DRL