Connect with us

Prestopi

Mladi slovenski up iz Magdeburga v Coburg

Foto: IHF

Slovenska kadetska reprezentanca je letos na svetovnem prvenstvu nastopila z močno okrepitvijo, in sicer Dinom Mustafićem, ki je po materini strani slovenski državljan. Zadnjih nekaj let je igral za kadetsko ekipo Magdeburga, zdaj pa si želi čim hitreje priti v člansko ekipo, zato je okrepil matični klub Coburg.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Dino Mustafić se je trenutno kalil v Magdeburgu, po končanem svetovnem kadetskem prvenstvu v Severni Makedoniji pa se je odločil vrniti v Coburg, kjer je začel igralsko kariero, saj si leta 2001 mladi Slovenec želi čim hitreje priti v člansko konkurenco.

»V nadaljnje si želim predvsem zdravja, da bi lahko igral in se razvijal brez poškodb. Če bo bog dal in uspem, bi si nekoč želel igrati za velik klub. S Slovenijo pa bi si želel spisati dober rezultat na velikem tekmovanju,« je za portal 24ur.com dejal Mustafić.

https://si.gorenje.com/

Slednji je v minuli sezoni dobil ogromno nasvetov od izkušenega slovenskega reprezentančnega organizatorja igre Marka Bezjaka, ki je bil v prvem krogu nove sezone Bundeslige eden izmed glavnih junakov ob zmagi Magdeburga (več o tekmi TUKAJ).

»Glavni razlog za to, da trenutno znanje pilim v Nemčiji, je povezan z zasebnim življenjem,« je dodal Dino Mustafić, pred katerim je svetla prihodnost.

More in Prestopi