Connect with us

Uncategorized

Luka Elsner končal svojo zgodbo na Cipru!

Foto: FC Pafos

Potem ko je Luka Elsner začel graditi svojo zgodbo na Cipru pri Pafosu, se je na začetku zdelo kar zanimivo, a je nekdanji trener Domžal in ljubljanske Olimpije, po seriji slabih rezultatov kar sam odstopil s trenerskega stolčka pri ciprskem prvoligašu.

Pred skorajda natanko letom dni so ga odpustili v Ljubljani, zdaj je odstop ponudil kar sam. Razlog za to, da Luka Elsner ni več trener ciprskega Pafosa, so slabi rezultati. Zanj je bil usodna današnja tekma pri klubu Nea Salamis, ki je pred domačimi navijači slavil kar s 3:0. Takoj po tekmi je upravi kluba kar sam ponudil odstop, ki je bil tudi sprejet. Po polletju je avanture na Cipru konec, večina pa se jih sprašuje, kaj vse to pomeni za nekaj nogometašev, ki jih je Elsner pripeljal v poletnem prestopnem roku.

“Ne bom govoril o tekmi, saj nas skorajda ni bilo na igrišču. Dejstvo je, da nam primanjkuje samozavesti, zato je napočil čas za spremembo. Ta ekipa potrebuje svežino. Dogovorili smo se, da je sprememba nujna,” je ob slovesu dejal mladi strokovnjak, ki je v zadnjih osmih tekmah nanizal prav toliko porazov.

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Uncategorized