Connect with us

Liga NLB

Jovičič se vrača na Obalo

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Jovičič se vrača na Obalo

V Kopru so predstavili novo okrepitev pred novo sezono. Po odhodu Tilna Sokoliča k Gorenju Velenju bo v prihodnji sezoni mesto na levem krilu zasedel Staš Jovičić (187 cm, 2000).

Levokrilni rokometaš mladinske reprezentance je rokometno pot v mlajših selekcijah začel še v Cimosu, od leta 2013 pa je igral za RD Koper. Pred sezono 2017/18 se je preselil v Ljubljano k LL Grosistu Slovanu, kjer si je izboril mesto v članski ekipi in ji v zadnji sezoni z 61 zadetki na 16 tekmah pomagal do prvega mesta v 1. B ligi ter s tem povratka med slovensko klubsko elito. 

Jovičić je lansko poletje s kadetsko reprezentanco Slovenijo zastopal na svetovnem prvenstvu v Makedoniji, kjer se je ta uspeli uvrstiti v osmino finala, letos pa bo ta generacija igrala v mladinski konkurenci.

»Občutki ob vrnitvi so odlični, veselim se ponovnega igranja v Bonifiki in novih zmag v domačem dresu. Pričakovanja imam zelo visoka, ker vem da je ta ekipa zmožna veliko. Navijačem bi sporočil, da bom na vsaki tekmi dal vse od sebe in pomagal ekipi do novih zmag,« je v izjavi za javnost dejal Jovičić.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB