Connect with us

1. B DRL

Hud udarec za Kodeljevčane: Savanović končuje sezono

Foto: Lin Gombač/ŠD Šport

Rokometaši LL Grosist Slovana imajo zadnjih nekaj tednov ogromno težav s poškodbami, ki jih nikakor ne morejo odpraviti. Ena izmed najhujših novic pa je moštvo doletela pred dnevi, ko bo Luka Savanović zaradi natrganih vezi primoran končati letošnjo sezono.

Savanović je na Kodeljevo prišel letos poleti in po uspešnih predstavah v dresu Radeč, precej obetal v vrstah LL Grosist Slovana. Sezono je pričel kar dobro, obenem pa igral tudi v mladinski ekipi. Hud udarec pa je doživel na obračunu proti Urbanscape Loki, ko je prejel udarec v koleno. Sprva se je zazdelo, da gre za lažjo poškodbo, a kasnejši pregledi so pokazali strgano sprednjo križno vez.

Že zdaj je jasno, da bo moštvo iskalo novega levičarja na desnem zunanjem položaju, saj je z rokometnih igrišč dlje časa oddaljen tudi kadetski reprezentant Mark Lipovac. Kdo bi utegnil priti na Kodeljevo, še ni znano.

https:/si/si.gorenje.com/

Trener Aleš Repina na prejšnjem obračunu proti Brežicam ni mogel računati na Tilna Grudnika, Luko Pernovška, Marka Lipovca in nenazadnje tudi Miho Kotarja. Slednji si je na prejšnji tekmi proti Mokercu poškodoval koleno. Obenem je za prvi del sezone zaradi poškodbe rame izgubljen tudi Enej Jovičič.

More in 1. B DRL