Connect with us

Prestopi

Gregor Ocvirk vendarle ostaja pri Vardarju

Foto: Slavko Kolar
Foto: Slavko Kolar

Saga za slovenskega obetavnega reprezentanta Gregorja Ocvirka se nadaljuje, potem ko se po vsega dveh mesecih poslavlja od skopskega Vardarja. Po poročanju Dela naj bi sprva že zapustil Makedonijo in se podal novim izzivom naproti, a je okoli 12. ure potrdil, da ostaja v Makedoniji.

Foto: Slavko Kolar

Gregor Ocvirk je zablestel na mladinskem EP-ju. Foto: Slavko Kolar

Gregor Ocvirk je veliko prahu dvignil ob koncu meseca avgusta, ko je zapustil Celje Pivovarno Laško in prestopil v skopski Vardar. Najboljši strelec mladinskega evropskega prvenstva tudi v Makedoniji ni bil ravno zadovoljen z minutažo, a za zdaj ostaja pri makedonskemu prvaku .

Po kvalifikacijski tekmi za EP v Mariboru, kjer je obetavni ostrostrelec debitiral za člansko reprezentanco proti Latviji, se 20-letnik ni vrnil v Skopje in po neuradnih informacijah samovoljno zapustil klub, pri katerem se ni naigral. V ekipi je bil le na dveh tekmah, a se ni vpisal med strelce.

V Celju sploh ni začel sezone

Foto: Slavko Kolar

Ocvirk se ni veliko naigral v Makedoniji. Foto: Slavko Kolar

Kot je bilo znano, se Ocvirk po končanem mladinskem EP-ju ni znašel na pripravah aktualnih slovenskih prvakov, obenem pa v pogovoru za Ekipo udaril po svojem matičnem klubu.

Na koncu je po pogovoru z direktorjem Rokom Plankljem vendarle prekinil pogodbo.

Nekdanji pivovar postavil ultimat

Za mnogo rokometnih navdušencev se je Vardar zdel odlična rešitev za napredek in razvijanje talenta, pa vendarle ni bilo vse tako.

Viri so nam prišepnili, da naj bi mu športni direktor in nekdanji član pivovarjev Edi Kokšarov postavil ultimat, naj si v desetih dneh najde klub, saj ga bodo v nasprotnem primeru suspendirali do konca sezone. Informacij v skopskem klubu niso želeli uradno potrditi, saj Ocvirka v kadru ni bilo zaradi bolezni.

Ocvirk naj bi potrdil, da je že v Skopju in ostaja član Vardarja.

Priložnost za »Vujota«?

Nekdanji član Slovenj Gradca, Jeruzalema, Maribora ter Celja bi torej lahko odšel v Niš, saj si ga je slovenski selektor Veselin Vujović kar nekajkrat javno zaželel v svoji ekipi.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Prestopi