Connect with us

Prestopi

Gašper Hrastnik po Romuniji v Celje?

Foto: CSM Bukarešta

Čeprav so Celjani v soboto izgubili pomemben obračun EHF Lige prvakov Zagrebu (več o tekmi klikni TUKAJ), pivovarji nimajo samo slabih novic. Po poročanju športnega dnevnika Ekipa naj bi ekipo aktualnih državnih prvakov okrepil Gašper Hrastnik, ki je letošnjo sezono začel na trgu prostih igralcev.

Gašper Hrastnik je v Sloveniji igral za Škofjo Loko, Cimos Koper in Maribor Branik. Foto: Boštjan Selinšek/RK Maribor Branik

Na najvišji evropski ravni praktično ni ekipe, ki bi imela na nekem položaju čez celotno sezono na voljo le enega igralca, kot ga imajo Celjani trenutno na desnem zunanjem. Potem ko se je na tekmi s Trimom poškodoval Matic Grošelj in na začetku letošnje sezone odšel še Žiga Mlakar, lahko Tomaž Ocvirk računa le na Branka Vujovića, ki je v soboto odigral vseh šestdeset minut.

Tomaž Ocvirk si poleg Vujovića želi imeti še enega desnega zunanjega. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

»Če bi imel Grošlja, bi bilo zagotovo drugače. V napadu bi imel spočitega igralca, v obrambi pa dovolj agresivnega. Vujović je igral vso tekmo in to ni lahko,« je za Ekipo dejal Ocvirk, ki je prepričan, da bi se tekma lahko razpletla drugače, če bi imel na voljo še enega desnega zunanjega.

V primeru, če držijo neuradne govorice, bi Celjane utegnil okrepiti Gašper Hrastnik, ki igra na položaju desnega zunanjega. Nekdanji član pokojne Škofje Loke in kasneje tudi propadlega Cimosa ter Maribora, je to jesen presenetljivo prekinil pogodbo z obetavnim romunskim prvoligašem CSM-jem iz Bukarešte in se tako znašel na trgu prostih igralcev.

195 centimetrov visoki ostrostrelec danes praznuje svoj 26. rojstni dan, a v prihodnjih dneh ali tednih bi lahko prišel skorajda do prestopa kariere, obenem pa celjski klub ne bi imel z njim velike finančne obremenitve.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Prestopi