Connect with us

ERIMA kviz

ERIMA kviz: Domen Novak tokrat ni pozabil ure kosila

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Rokometni portal ŠD Šport za popestritev letošnjega rokometnega poletja na naši spletni strani pričenja z novo video rubriko, in sicer ERIMA kvizom, ki bo rokometaše morda za par sekund spravljala v zadrego. Prvi je bil na vrsti slovenski mladinski reprezentant Domen Novak, ki tokrat, kot sam meni ni pozabil termina kosila v Španiji.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Domen Novak je bil eden izmed ključnih členov za naslov evropskega mladinskega prvaka v rokometu na domačih tleh, potem ko so Slovenci v velikem finalu ugnali Francoze. Rokometno pot je začel pri osmih letih na Galjevici pri Krimu-Olimpiji, lani pa okrepil vrste ljubljanskega Grosist Slovana. Tam je ostal le eno sezono, nato pa na začetku lanske sezone odšel v Dobovo, kjer je imel vrhunsko sezono. Potencial so opazili tudi v največjem slovenskem klubu in z Novakom podpisali enoletno pogodbo z možnostjo sodelovanja.

Domen Novak si je vendarle uspel zapomniti uro kosila. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Novak, ki je obenem tudi kapetan slovenske mladinske izbrane vrste, je kot prvi nastopil v naši novi rubriki ERIMA kviza. Vprašali smo ga nekaj stvari o prvih rokometnih začetkih, igranju za celjski klub in slovensko reprezentanco, za konec pa tudi o uri kosila. Pošalil se je namreč, da ima malce težav, da si zapomni točno uro, tokrat pa je malce za šalo presenetil svoje soigralce.

Spodaj si oglej kratek ERIMA kviz z Domnom Novakom:

More in ERIMA kviz