Connect with us

Reprezentančni rokomet

Do nadaljnjega vse rokometne tekme ODPOVEDANE!

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Danes je Rokometna zveza Slovenija na vse rokometne klube poslala sporočilo, da zaradi korona virusa do nadaljnjega odpoveduje vse rokometne tekme, od mlajših dečkov do članskih selekcij.

Ministrstvo za zdravje je v ponedeljek izdalo sklep, s katerim je zaradi nevarnosti širjenja bolezni koronavirusa (SARS-CoV-2) še dodatno omejilo zbiranje na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji. Včeraj so bile tekme osmine finala rokometnega pokala Slovenije odigrane za zaprtimi vrati, danes pa bodo vsa tekmovanja do nadaljnjega odpovedana!

»Vodstvo Rokometne zveze Slovenije je sprejela odločitev, da vključno z današnjim dnem, 13. 12. 3. 2020 do nadaljnjega prekinja vsa tekmovanje v vseh članskih ligah in  tekmovanju mladih. O nadaljevanju tekmovanja boste tako klubi, sodniki in delegati pravočasno obveščeni, ko bodo organi Republike Slovenije ocenili, da ponovno obstajajo pogoji za zbiranje oseb na javnih prireditvah v zaprtih prostorih. To odločitev je sprejelo vodstvo RZS, skupaj s predsedniki članskih lig in P ZRKTM glede na seznanitev s trenutnim mnenjem uradnih organov RS glede preprečitve in zajezitve širjenja korona virusa,« je v elektronskem sporočilu zapisal generalni sekretar Goran Cvijić.

More in Reprezentančni rokomet