Connect with us

Evropska tekmovanja

Anže Ratajec prihodnjo sezono v SEHA ligi

Foto: Danilo Kesič/MRK Krka Novo mesto
Anže Ratajec bo v prihodnji sezoni igral pri udeležencu SEHA lige - Eurofarm Rabotniku. Foto: Danilo Kesič/MRK Krka Novo mesto

Slovenija bo imela v prihodnji sezoni SEHA lige predvidoma kar 14 legionarjev. Pridružuje se madžarski Veszprem, številčna zasedba bo v Zagrebu (5), novi član pa bo uradno tudi makedonski Eurofarm Rabotnik, katerega bo po koncu te sezone okrepil Anže Ratajec.

Številka dva bo letos v makedonskem prvenstvu nedvomno Eurofarm Rabotnik, ki bo po desetih letih prekinil dominacijo obeh klubov iz prestolnice (Metalurga in Vardarja).

Jasno je, da bomo Eurofarm Rabotnik prihodnjo sezono spremljali tudi v SEHA ligi, potem ko je Metalurg prepričljivo ugnal s kar 41:28 (20:13). Novega makedonskega predstavnika v SEHA ligi bo po koncu te sezone okrepil tudi Anže Ratajec (več o tem TUKAJ).

Anže Ratajec je letos igral pri avstrijskem Ferlachu. Foto: Jurij Kodrun/eleven.si

»Z drugo zmago v končnici proti neposrednemu konkurentu, si je klub zagotovil nastopanje v SEHA ligi, kar je definitivno velik uspeh. Eurofarm bo prvič nastopal v liga SEHA in se že veselim, da bom tudi sam del tega. Letošnji rezultati v EHF tekmovanju in domačem prvenstvu kažejo na neverjeten napredek, nastopanje v SEHA ligi je samo korak naprej za celoten klub, da tudi tam pokaže za kako resen projekt gre,« je za ŠD Šport dejal Ratajec.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Evropska tekmovanja