Connect with us
Foto: Danilo Kesič/MRK Krka Novo mesto

Evropska tekmovanja

Anže Ratajec prihodnjo sezono v SEHA ligi

Anže Ratajec bo v prihodnji sezoni igral pri udeležencu SEHA lige - Eurofarm Rabotniku. Foto: Danilo Kesič/MRK Krka Novo mesto

Anže Ratajec prihodnjo sezono v SEHA ligi

Slovenija bo imela v prihodnji sezoni SEHA lige predvidoma kar 14 legionarjev. Pridružuje se madžarski Veszprem, številčna zasedba bo v Zagrebu (5), novi član pa bo uradno tudi makedonski Eurofarm Rabotnik, katerega bo po koncu te sezone okrepil Anže Ratajec.

Številka dva bo letos v makedonskem prvenstvu nedvomno Eurofarm Rabotnik, ki bo po desetih letih prekinil dominacijo obeh klubov iz prestolnice (Metalurga in Vardarja).

Jasno je, da bomo Eurofarm Rabotnik prihodnjo sezono spremljali tudi v SEHA ligi, potem ko je Metalurg prepričljivo ugnal s kar 41:28 (20:13). Novega makedonskega predstavnika v SEHA ligi bo po koncu te sezone okrepil tudi Anže Ratajec (več o tem TUKAJ).

Anže Ratajec je letos igral pri avstrijskem Ferlachu. Foto: Jurij Kodrun/eleven.si

»Z drugo zmago v končnici proti neposrednemu konkurentu, si je klub zagotovil nastopanje v SEHA ligi, kar je definitivno velik uspeh. Eurofarm bo prvič nastopal v liga SEHA in se že veselim, da bom tudi sam del tega. Letošnji rezultati v EHF tekmovanju in domačem prvenstvu kažejo na neverjeten napredek, nastopanje v SEHA ligi je samo korak naprej za celoten klub, da tudi tam pokaže za kako resen projekt gre,« je za ŠD Šport dejal Ratajec.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Evropska tekmovanja