Connect with us

Uncategorized

Zmaji ob 17. uri po pomembno zmago proti zagrebški Cedeviti!

Petrol Olimpijo danes ob 17. uri, v Hali Tivoli, čaka srečanje 18. kroga Lige ABA. Zmaji se bodo zoperstavili zagrebški Cedeviti, katero vodi slovenski trener Jure Zdovc.

Zagrebčani so absolutni favoriti srečanja, saj trenutno zasedajo 3. mesto v Ligi ABA z rezultatom 13 zmag in 4 porazov. Petrol Olimpija si deli 10. mesto z rezultatom 5 zmag in 12 porazov.

Na srečanju zagotovo ne bo poškodovanih Domna Lorbka (koleno) in Jana Barbariča (koleno), vprašljiv pa je tudi nastop Jana Špana, ki je zbolel. Srečanje bo v neposrednem prenosu na Planet 2.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije:Po dolgem času nas čaka tudi domača tekma v Hali Tivoli. V goste prihaja zagrebška Cedevita, ki je v samem vrhu Lige ABA. Dejstvo je, da bomo poskušali narediti vse, da popravimo vtis iz zadnjih tekem. Poskusili bomo izvleči čim bolj pozitiven rezultat.”

Gregor Hrovat, igralec Petrola Olimpije: “Cedevita je zagotovo favorit srečanja, ampak naredili bomo vse, da se pred domačo publiko dobro zoperstavimo nasprotniku.”

Derbi kroga v Beogradu

Zelo zanimiv obračun bo potekal v ponedeljek, 29.1.2018, ko se bosta ob 21. uri, v dvorani Aleksandra Nikolića pomerila večna rivala, Crvena Zvezda in Partizan. Za “rdeče-bele” igra sicer slovenski center Alen Omić, a navijači zanj niso preveč navdušeni. Želijo, da gre 216-cm visoki center iz kluba, sicer bodo bojkotirali navijanje na tekmah. Razlog za to pa je, da v klubu ne sprejemajo Bošnjakov ter Hrvatov.

Z eno vstopnico tudi na Hokej!

Foto: KK Petrol Olimpija

Foto: KK Petrol Olimpija

Danes si boste lahko ogledali tekmo Petrola Olimpije na pomembnem obračunu v Ligi ABA, ko bo gostila zagrebško zasedbo Cedevite. Ko boste dodobra ogreli glasilke, pa je možno tudi, da si z isto vstopnico BREZPLAČNO ogledate še hokejsko tekmo, ki sledi v ledeni dvorani, HK SŽ Olimpija : Red Bull Hockey Juniors ob 19.15! Z že kupljeno vstopnico za hokej, pa si lahko BREZPLAČNO ogledate tudi košarkarski obračun! Enako velja za kupce sezonskih in paketov!

 

  • Foto: KK Petrol Olimpija
  • Foto: KK Petrol Olimpija
Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Uncategorized