Connect with us

OGLASI

Z zbiranjem sličic članskih igralcev do lepih nagrad 

Foto: RK Gorenje Velenje/Rok Jošt

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bodo letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe. Za zapolnitev albuma je potrebno zbrati štirinajst sličic, po eno sličico pa je možno dobiti na vsaki domači tekmi črno-rumenih. Plišasta osica Pika in navijaški šal našega kluba sta nagrada po zbranih prvih sedmih sličicah, majica s podpisi vseh dvajsetih rokometašev prve ekipe Gorenja Velenja pa je končna nagrada, ko album krasi vseh štirinajst sličic.

Mlade nadobudne športnike, ki rokomet trenirajo v partnerski Rokometni šoli Sebastjana Soviča, v šoli mini rokometa ali pa v mlajših selekcijah RK Gorenje Velenje, so fantje članske ekipe Gorenja Velenja obiskali na treningih. Razdelili so jim albume in vsakega izmed marljivih mladih rokometašev nagradili z dvema sličicama ter jih povabili k pridnemu obiskovanju domačih tekem in zbiranju sličic. V videu si lahko ogledate, kako je izgledalo deljenje albumov in sličic.

Vse, ki bi se radi pozabavali in se pridružili vsem, ki že zbirajo sličice, vabijo, da obiščete domače tekme črno-rumenih, kjer lahko ob prvi sličici dobite tudi album.

Promo video za album:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in OGLASI