Connect with us

Prestopi

Vujović si v Železničar želi pripeljati celjskega bombarderja

Foto: Slavko Kolar
Foto: Slavko Kolar

Gregor Ocvirk je bil na letošnjem mladinskem EP-ju na domačih tleh najboljši strelec reprezentance. Zagotovo gre za rojenega strelca, vendar še vedno ni znano, kje bo igral v novi sezoni 2018/2019.

Foto: RK Železničar Niš

Veselin Vujović bo imel kot kaže zares dobro ekipo v letošnji sezoni. Foto: RK Železničar Niš

Selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je v pogovoru za časopis Delo dejal, da bo zagotovo kakšen izmed zlatih mladincev prisoten na oktobrskem seznamu članskih kvalifikacij za Euro 2020. Slovenci bodo igrali proti Nizozemski, Latviji in Estoniji.

Hkrati je Vujović celo potrdil, da si v Železničar Niš želi pripeljati celjskega bombarderja. »Škoda, ker bo Gregor Ocvirk številka 5 v Celju na levem zunanjem položaju, razmišljam, da bi ga pripeljal v Niš, če bi ga Celjani želeli posoditi, saj bi lahko pri meni hitreje napredoval,« razmišlja črnogorski strokovnjak.

Kaj pa o tem meni Ocvirk?

Foto: Slavko Kolar

Gregor Ocvirk ima očitno mamljivo ponudbo Železničarja iz Niša, ki ga vodi slovenski selektor Veselin Vujović. Foto: Slavko Kolar

»Po vsej verjetnosti bom letos igral v Celju. Jaz sem za ponudbo Železničarja zelo vesel, vendar bomo videli, kaj se bo dogajalo v Celju.«

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Prestopi