Connect with us

1. B DRL

VIDEO: Vrhunsko potezo mladih Slovencev všečkal tudi zvezdnik Bundeslige

Žan Gorišek (levo v belem dresu) in Denis Tabaković (številka 45) sta se izkazal z vrhunsko potezo. Foto: Lin Gombač/ŠD Šport

Slovenska mlada rokometaša drugoligaša Mokerca iz Iga Žan Gorišek in Denis Tabaković sta se na zadnji tekmi druge lige v 24. krogu proti ekipi Pomurja izkazala z izjemno potezo, katero je všečkal celo zvezdnik nemške Bundeslige in rokometaš Rhein Neckar Löwna Andy Schmid.

Denis Tabaković in Žan Gorišek sta vrhunsko potezo ob koncu štirinajste minute pri zadetku za 12:3. Tabaković se je na položaju levega zunanjega sprva nagibal na levo stran, potem pa se je ponudil

Foto: Instagram

višek, a obenem se je prost znašel tudi Gorišek. Slednji je prejel vrhunsko žogo Tabakovića, tako pa je le še dosegel gol za 12:3.

Ne bi bila ta poteza tako nora, če bi na Instagramu videli, da je posnetek všečkal tudi nemški zvezdnik Bundeslige in švicarski reprezentant Andy Schmid, ki je obema igralcema dodal še več samozavesti za prihodnost.

Ižanci so srečanje sicer visoko dobili s 40:27 (20:12), tako pa se trenutno nahajajo na sedmem mestu prvenstvene lestvice s 25 osvojenimi točkami.

Spodaj si poglej, kaj sta uspela izpeljati Tabaković in Gorišek:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in 1. B DRL