Connect with us

Uncategorized

URADNO! Andraž Šporar se seli na Slovaško, Kenan Bajrić (še) ne!

Foto: Slovan Bratislava

Danes je Slovan iz Bratislave potrdil prihod Andraža Šporarja iz Basla. Slovenski napadalec se je s  klubom dogovoril za sodelovanje do leta 2022.

Razlog za nov prestop Andraža Šporarja je predvsem majhna minutaža, ki jo je dobival pri Arminii. Nekdanji član ljubljanske Olimpije je dobil tudi ponudbe Crvene Zvezde ter Rijeke, vendar naj bi ga ambicije kluba prepričale za prihod na Slovaško.

23-letnik je v letošnji sezoni za nemškega drugoligaša odigral le 10 tekem in od tega zadel komaj 2 zadetka, kar je vsekakor slabša strelska forma, kot pri Olimpiji (v sezoni 2015/2016 je le v jesenskem delu na 18 tekmah dosegel 17 zadetkov).

“To je bil najtežji prestop, ki smo ga izpeljali do zdaj. Za Šporarja smo se zelo borili, imel je številne druge ponudbe. Veseli smo, da smo uspeli, z njim smo podpisali 4 in pol letno pogodbo,” je ob odmevni okrepitvi izjavi podpredsednik in dodal: “Lahko povem, da na Slovaško prvič v zgodovini prihaja igralec takšnega kova. Je nogometaš, ki izpolnjuje visoke evropske kriterije in je pomemben člen slovenske reprezentance. Želimo si igrati v Evropi, za to pa potrebujemo kakovostne igralce, kar Andraž brez dvoma je. Pri Slovanu ga toplo pozdravljamo in verjamem, da bo naše sodelovanje uspešno.”

Kenan Bajrić ne bo prestopil v Slovan Bratislavo

Osrednji branilec ljubljanske Olimpije, Kenan Bajrić bo na svoj prestop v Slovan Bratislavo moral še počakati. Za branilca je vodstvo kluba ponudilo pol milijona evrov, kar pa za ljubljansko upravo ni bila dovolj visoka odškodnina

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Uncategorized