Connect with us

Prestopi

Trebanjski duet na radarju nemškega velikana

Staš Skube (levo) in Miha Zarabec (desno) sta igralsko kariero začela v Trebnjem, zdaj pa bi utegnila znova združiti moči. Foto: RK Vardar Skopje/THW Kiel

Iz Nemčije prihajajo presenetljive informacije, da se je tamkajšnji velikan Hannover ogrel za dva Slovenca, in sicer organizatorja igre Staša Skubeta ter Miho Zarabca, ki sta rokometno pot začela prav v Trebnjem.

http://bit.ly/SD-sport-kompresijske-nogavice

Nemški mediji poročajo, da se je Hannover resno ogrel za dva slovenska srednja zunanja. Klub po koncu te sezone zapušča izkušeni danski reprezentant Morten Olsen, zato mora vodstvo na položaju organizatorja igre za prihodnjo sezono najti zamenjavo zanj.

Hannover ne skriva ambicij za sam vrh nemškega rokometnega prvenstva, zato želi prihodnjo sezono v svoje vrste pripeljati tako Staša Skubeta kot Miho Zarabca. Skube je bil letos poleti v igri za odhod v PSG ali Kielce, vendar se je premislil in ostal v makedonski prestolnici, kjer igra zares vrhunsko.

http://www.euro2020.sd-sport.si/

Pri Mihi Zarabcu pa težava tiči v tem, da se bo Domagoju Duvnjaku v Kielu pridružil norveški zvezdnik Sander Sagosen, zato je njegova minutaža pod vprašajem.

https:/si/si.gorenje.com/

Za oba otroka trebanjskega kluba, ki v igri izstopata zaradi majhne višine, bi se prestop zdel zares odlična izbira, saj bi slovenski duet blestel v najmočnejši ligi na svetu. Trenutno pri Hannoverju igrata že Nejc Cehte ter vratar Urban Lesjak.

More in Prestopi