Connect with us

Prestopi

Tjaša Stanko in Labrina Tsakalou tudi uradno v hrvaški Podravki

Foto: Uroš Pihner/ŠD Šport

Slovenska reprezentantka Tjaša Stanko se v novi sezoni tudi uradno seli na Hrvaško, in sicer k tamkajšnjemu klubu Podravki iz Koprivnice. Krimove vrste zapušča po dveh sezonah, hkrati pa se v Koprivnico iz Krima odpravlja tudi Labrina Tsakalou.

Foto: Lin Gombač/ŠD Šport

S prihodom Tjaše Stanko v Koprivnico, mlade slovenske reprezentantke, ki prihaja iz Maribora, je zaključeno kadrovanje za novo sezono pri hrvaški Podravki Vegeti.

»Koprivnica je definitivno manjše mesto kot Maribor ali Ljubljana, vendar mislim, da je prav to prednost. Vem, da je atmosfera v tej dvorani vedno odlična, na krilih sijajnih navijačev. Prepričana sem v to, da se bom s puncami dobro razumela,« je za klubsko spletno stran dejala Stankova.

Poleg Stankove se v Koprivnico iz Ljubljane podaja tudi grška organizatorka igre Lamprini Tsakalou. »Labrina je odlična punca, saj se poznava že dve leti. Zelo dobro se razumeva in hkrati smo odlično delovale skupaj na igrišču. Tako verjamem, da se bova še naprej dobro znašli na terenu,« je dodala mlada Mariborčanka.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Prestopi