Connect with us

Mlajše kategorije

Tamšetova izbranka odslej pri Gorenju Velenju

Foto: RK Gorenje Velenje

Branko Tamše ima za seboj sijajno uspešno zgodbo v velenjskem Gorenju, od prihodnje sezone dalje jo bo poskušala spisati tudi njegova izbranka Snežana Rodić, ki bo poleg ženske članske ekipe vodila še ekipo starejših dečkov B Gorenja Velenja.

Snežana Rodić se je v lanski sezoni uspela nazaj vrniti v prvo ligo z ženskim klubom iz Velenja. Letos se je sicer krčevito borila za obstanek v ženski slovenski rokometni eliti, a vrhunski rezultat z ekipo napravila v pokalu Slovenije. Uspelo se ji je namreč prebiti na finalni turnir ženskega rokometnega pokala Slovenije, kjer je osvojila uspešno četrto mesto.

Foto: Anže Kovač/ŽRK Velenje

V prihodnji sezoni pa se bo podala k novim izzivom naproti. Okrepila bo namreč trenerski štab Gorenja Velenja, in sicer prevzel vodenje starejših dečkov B (letnik 2006 in mlajši) – zelo obetavne generacije, ki je letos pred domačo publiko osvojila naslov državnega prvaka.

»Vesela sem, da je vodstvo RK Gorenje Velenje stopilo do mene in mi ponudilo priložnost za delo z mladimi fanti. Pred mano je velik izziv, ki pa ga bom vsak dan v vseh pogledih opravljala maksimalno. Hvaležna in počaščena sem ter že kar komaj čakam, da se nova sezona prične,« je za klubsko spletno stran spregovorila Rodićeva, ki je tako dokončno zapolnila trenerski kader pri velenjskem moškem klubu.

Celotna shema trenerjev mlajših selekcij RK Gorenje Velenje:

Mlajši dečki C – Barbara Bobinac

Mlajši dečki B – Jani Škerlak

Mlajši dečki A – Miha Dobnik

Starejši dečki B – Snežana Rodić

Starejši dečki A – Jaka Hrast

Kadeti – Borut Plaskan

Mladinci – Marko Oštir (koordinator mlajši selekcij)

More in Mlajše kategorije