Connect with us

Prestopi

Rolando Pušnik novi trener vratarjev pri Meškovu

Foto: Primož Šuntajs
Foto: Primož Šuntajs

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar, Rolando Pušnik, ki je dolga leta nazadnje deloval v Katarju, ima novo službo. Odslej bo skrbel za vratarje pri beloruskemu prvaku, Meškovu, ki ga je pred nekaj dnevi prevzel tudi Manolo Cadenas.

Pušnik je svojo trenersko kariero začel leta 2001, kot trener Škofje Loke. Nato ga je pot leta 2009 vodila k novim izzivom. Takrat je postal trener vratarjev pri Krimovkah in v ženski slovenski rokometni reprezentanci. Leto kasneje pa se je podal k novim izzivom ter odšel v Katar. Sprva je delal z vratarji v mladinski reprezentanci, kasneje pa je skrbel za vratarje v članski reprezentanci Katarja.

Zdaj se je brez težav odzval povabilu Manola Cadenasa ter sprejel ponudbo Meškova iz Bresta, kjer bo skrbel za Ivana Pešića, Ivana Mackeviča ter Vitalija Čarapenko. Meškov ima v svojih vrstah tudi dva Slovenca, Vida Poteka ter Simona Razgorja.

Klub so na začetku nove sezone okrepili Aleksandr Bačko (Cocks/Finska), Darko Đukić (Kielce/Poljska), Sandro Obranović (Zagreb/Hrvaška) ter Šime Ivić (Wisla Plock/Poljska).

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Prestopi