Connect with us

Prestopi

PRESENEČENJE: Staš Skube ni več član Pick Szegeda!

Foto: Pick Szeged
Foto: Pick Szeged

Danes je v dopoldanskih urah, kot strela z jasnega odjeknila novica, da Staš Skube ni več član Pick Szegeda! Skube naj bi pred nekaj dnevi sporazumno prekinil pogodbo z madžarskimi prvaki, vse prav, če se ne bi spomnili, da je Trebanjec še v začetku tega meseca podaljšal pogodbo z Madžari.

Pick Szeged, ki je pred približno enim mesecem osvojil naslov madžarskega prvaka ter s tem prekinil 11-letno vladavino Veszprema v madžarskem rokometu, se je odločil, da v prihodnje ne računa več na Staša Skubeta.

V začetku meseca junija je prišla zelo razveseljujoča novica, da je prav ves slovenski trio (Mario Šoštarič, Matej Gaber in Staš Skube) podaljšal zvestobo klubu. Pred nekaj tedni je za prestopno bombo v Szegedu poskrbel še Dean Bombač, včeraj pa je Pick uradno sporočil, da na Skubeta ne računa več.

Natanko 8.6.2018, smo objavili novico o podaljšanju pogodbe:

Slovenci okupirali Szeged: trojica Slovencev podaljšala pogodbe

Marsikdo se sprašuje, zakaj so madžarski prvaki prekinili sodelovanje s slovenskim rokometašem. Po poročanju Ekipe SN pa je Skube tik pred odhodom na počitnice v Dominikansko Republiko pojasnil razloge za prekinitev pogodbe: »Vse se je dogajalo zelo hitro, bilo je rešeno v petih dneh. V klubu so bili v zadnjih dveh letih zadovoljni z menoj, ne nazadnje smo po 11 letih osvojili naslov madžarskega prvaka, pri čemer sem imel zelo pomembno vlogo. Na koncu smo se korektno dogovorili za prekinitev pogodbe, je pa dal pobudo klub z utemeljitvijo, da imajo ogromno igralcev pod pogodbami,« je dejal mlajši izmed bratov Skube in nadaljeval: »Seveda je po taki sezoni presenečenje in razočaranje, ko ti rečejo, da ne računajo več nate. Vendar mislim, da je na koncu za vse najboljše tako.«

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Prestopi