Connect with us

Uncategorized

Ob 20:20 uri se začenja dolgo pričakovani večni derbi med Olimpijo in Mariborom

Danes se bo ob 20:20 uri začel dolgo pričakovani večni derbi, ki se bo zaključil s 7. krogom Prve Lige Telekom Slovenije. Srečanje bo pričakovano sodil Damir Skomina, ki j sodil tudi letošnje finale evropske lige.

Zaradi “tampon con” zmanjšana kapaciteta stadiona

Iz ljubljanskega kluba so sporočili, da je na voljo še nekaj vstopnic za današnjo tekmo. Maribor je za svoje navijače dobil le 600 kart, od tega pa bodo 400 kart pobrali najbolj zvesti navijači Viole, ostale karte pa bodo rezervirane za druge privržence kluba. Za tekmo bo potrebna personalizacija, zato boste morali na tekmo prinesti osebni dokument. Ker gre za srečanje visokega ugleda, se na stadionu ne bo smelo točiti alkoholnih pijač.

Velik uspeh Maribora pred večnim derbijem!

Maribor se bo po uvrstitviji v skupinski del lige prvakov lahko veselil bodočih reprezentantov. Pred tekmo so namreč izvedeli, da sta Mitja Viler in Damjan Bohar vpoklicana v slovenko izbrano vrsto. Dan kasneje pa so še izvedeli, da je Marwan Kabha nekoliko presenetljivo uvrščen na seznam članske izraelske reprezentance ter da je Valon Ahmedi uvršen v albansko izbrano vrsto.

Slabe novice za Nejca Vidmarja

Pred dnevi so morali zdravniki povedati Nejcu Vidmarju slabo novico. Nejcu Vidmarju se je uresničil “črn scenarij”. Olimpija bo ponovno za nekaj mesecev izgubila Nejca Vidmarja, saj bo moral oditi ponovno na operacijo. Poškodoval naj bi si kost pri gležnju. Tako bo med vratnicami Olimpije danes stopil Rok Vodišek, ki je pred odhodom, vendar v primeru, da ne bi odšel iz Olimpija še kar nekaj mesecev ponovno postal prvi vratar pri zmajih.

V primeru zmage bogat zaskužek za igralce Maribora!

Po uvrstitviji v ligo prvakov je prvi mož Maribora Drago Cotar med igralce razdelil kar 3,5 milijona EUR. Sedaj pa naj bi v primeru zmage na Olimpijo vsak igralec Maribora zaslužil vrtoglavih 200 tisoč EUR!

Nemanja Mitrović dobil naslednjega snubca

Nemanja Mitrović je po poročanju športnega dnevnika Ekipa SN dobil naslednjega snubca. Potem, ko so zmaji zavrnili ponudbo od Legije Varšava, ki je ponujala 750 tisoč EUR, se za branilca Olimpije zanima tamkajšnji prvoligaš Jagiellonia. Jagiellonia je ponudila le 450 tisoč EUR, vendar Olimpije ne zanima nobena ponudba pod milijon EUR.

Prva Liga Telekom Slovenije, 7. krog, danes ob 20:20 uri:

NK Olimpija Ljubljana-NK Maribor

Verjetni postavi:

NK OLIMPIJA: Vodišek, Štiglec, Bajrić, Ilić, Apau, Čanađija, Tomić, Kapun, Alves, Savić, Abass.

NK MARIBOR: Handanović, Viler, Šuler, Billong, Milec, Kabha, Pihler, Kramarič, Ahmedi, Hotić, Tavares.

Glavni sodnik: Damir Skomina (Koper)

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Uncategorized