Connect with us

Uncategorized

Napovednik za 4. krog UEFA Evropske lige!

Foto: HNK Rijeka

Danes bo na sporedu 4. krog UEFA Evropske lige. Matjaž Kek bo danes z Rijeko lovil 2. zmago v UEFA Evropski ligi in se v primeru zmage zelo močno približal zgodovinski uvrstitvi v izločilne boje. Težko delo bo imela tudi Crvena Zvezda, kjer bo gostovala v Londonu pri Arsenalu.

Rijeka je v UEFA Evropski ligi trenutno zelo v dobri formi, ki pa so jo dvignili po zmagi nad Austrio. Za Riječane je današnji nastop zelo vprašljiv za Josipa Eleza (poškodba gležnja) ter Hebera , medtem ko bodo pri Avstrijcih zagotovo manjkali Grünwald , Klein ter Matschinko (poškodba kolena). Austria je trenutno v zelo slabi formi, saj niso zmagali že pet tekem zapored. Riječanom pa ravno ne gre dobro v hrvaškem prvenstvu, kjer so po štirinajste odigranem krogu trenutno na 3. mestu za Osijekom in zagrebškim Dinamom.

Zvezda na težkem gostovanju pri Arsenalu

Zvezda se bo po odličnem začetku v Evropi, začela že boriti za vstop v izločilne boje. Tokrat jo čaka gostovanje v Londonu pri Arsenalu. “Topničarji” bodo zelo oslabljeni, saj poškodovani Cazorla, Kolašinac ter Welbeck, nastop na današnji tekmi je vprašljiv tudi za Sancheza, Özila ter Lacazetta. Pri rdeče-belih pa bosta manjkali Branko Jovičić (poškodba) ter Rodić (rdeči karton). Crvena Zvezda bi se lahko v primeru današnje zmage proti Arsenalu in zmage Kölna proti BATE-ju, zelo približal uvrstitvi v izločilne boje.

LESTVICA

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Uncategorized